Ikke to mennesker er ens. Når du kommer til behandling hos mig i Helse-klinikken, starter vi derfor altid med en kort samtale om de problematikker, vi skal tage fat på. Herefter begynder behandlingen med zoneterapi sammen med healing.

Det er meget individuelt, hvor ofte jeg skal behandle, men generelt er det optimalt med behandling med en uges interval. Efter første behandling kan jeg som regel give et bud på, hvornår du kan forvente en begyndende virkning. Og ofte kan du mærke en forskel efter 2-5 behandlinger.

Fundamentet for et godt liv

For at få det optimale ud af behandlingen, er det vigtigt, at der er et samspil mellem dig og mig. Det betyder, at du skal være indstillet på eventuelle kostændringer eller kosttilskud, der er nødvendige for at opnå et godt resultat.

Dine problemer kan spejles i din livsform, og derfor kan vi under behandlingen tage en vejledende snak om livsstilsændringer. Typisk kan vi snakke om kost, livsstil, kosttilskud og hvilken form for arbejde, du har.
I denne sammenhæng er ansvar og samspil vigtigt. Jeg mener, at det er vores eget ansvar at have et godt og stærkt liv, og med behandling og vejledning kan jeg hjælpe dig til at skabe det bedst mulige fundament for et godt liv.

Behandling og samtale giver holistisk resultat

Du er den eneste, der kan måle resultatet af behandlingen, mens jeg løbende vurderer og evaluerer, hvor langt jeg kan hjælpe. Derfor gør jeg meget ud af evalueringen og indleder hver behandling med en statussamtale siden sidst.

Her kommer vi ind på, hvor langt vi er nået, og om der er kommet ting ind udefra som for eksempel sygdom (forkølelse, maveinfektion, konflikter med andre mennesker, skænderier m.v.). Statussamtalen er med til at give et holistisk billede af, hvordan dit forløb og situation er.

Som oftest afslutter vi forløbet med et endeligt, positivt resultat. Men der kan være situationer, hvor jeg må erkende, at jeg ikke kan komme videre, og det vil være formålsløst at bruge flere behandlinger. I nogle tilfælde kan jeg anvise til andre behandlingsformer, mens der også er tilfælde, hvor der ikke er mere at hente.

I nogle tilfælde glider behandlingen over i en form for vedligeholdelsesbehandling med større intervaller, hvilket flere af mine klienter er rigtig glade for. Vedligeholdelsesbehandling styrker krop og sind inden for et niveau, der gør livet positivt og godt, så du bliver holdt i gang.

Zoneterapi er kroppens atlas

Zoneterapi er en årtusind år gammel behandlingsform, som består af tryk under fødderne. Zonerne på fødderne er indrettet, så det dækker hele kroppen. Og de steder, der er ømme, vil ofte være de steder i kroppen, hvor der er ubalancer eller direkte sygdom. På den måde kan man læse en krops tilstand. Både med hensyn til belastninger og komplikationer.

Det er den mest udbredte behandlingsform i Danmark, og næsten alle mennesker kender en eller flere, der har benyttet sig af zoneterapi.

Ved hjælp af zoneterapi kan vi rette op på ubalancer i kroppen. Vi kan også i mange tilfælde smertelindre ved hjælp af zonepunkterne på fødderne. Mange sportsfolk benytter sig af det, og det er testet og brugt til fødende. Zoneterapi har vundet stort indpas i store dele af samfundet.

Healing

Alle kulturer har haft personer, som befolkningen i de enkelte lande har søgt, når de var syge eller havde problemer med livet. Eller hvis livet var tungt. I Danmark har vi tradition for at kalde det kloge mænd/kloge koner. Og healing betegnes også som strygning, håndspålæggelse og magnetisme.

Healing er måske en af de ældste behandlingsformer, hvor det ene menneske ved hjælp af energier hjælper det andet menneske.

Da jeg var cirka 20 år, blev jeg klar over, at jeg havde en speciel evne i mine hænder. Og jeg kunne se, at jeg var født med evner ud over det sædvanlige. Jeg blev klar over, at mit høje resultatniveau med blandt andet zoneterapi var på grund af den evne, jeg har i hænderne.

Jeg lavede dengang flere forsøg og undersøgelser med, hvad det er, jeg har i hænderne og fandt ud af, det er den store gave. Siden da har healingen i samklang med zoneterapien været en fast del af mine behandlinger.

Healing kan ikke forklares, men kan kun mærkes.

Mange, som modtager healing, fortæller om øjebliksresultater, også på meget svære belastninger, og det spænder fra fysiske belastninger over deciderede sygdomme til psykiske sygdomme og mentale problemer.

Er du klar til at opleve livet fuldt ud?

Så kontakt mig på telefon 56 66 29 30 til en indledende snak.